Panerad fisk med kall dillsås 4 torskfiléer (alt rödspätta) 1 ägg ca 0,75 dl vetemjöl ca 2 dl pankoströbröd 1 msk citronsaft 1 tsk örtsalt 1 tsk svartpeppar matolja, till stekning www.koket.se
Krämig laxgryta med vitlök – recept 2 st styckfrysta laxfiléer. 1 nypa salt och peppar. 1 tsk olivolja. 1 msk smör. 3 st vitlöksklyftor www.sporthalsa.se
Fisk från Skagen Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull Hemmets Journal
Middags tips! Lade i fisken och lät det koka en stund. skärbrädan under tiden som jag började med själva grytan. Skalade räkor som jag lade i sist av allt tillsammans med lite dill Blommor i fönstret
Fiskahandlarsonens överbakade laxfilè Rör under tiden ihop citronaiolins ingredienser pressa i vitlöken smaka av med salt och peppar. Servera med dillkokt färskpotatis www.koket.se
Stekt torsk med krämig spetskål Ingredienser Kål 1 st spetskål 0,5 st purjolök(ar) 0,5 kruka(or) dill 1 msk smör 1 dl grädde 1 msk citronsaft 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 msk smör 1 msk olivolja 1 krm svartpeppar , krydda efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Laxpytt med romsås Dagens middagstips är en laxpytt med romsås. Blanda ner broccolin tillsammans med spenaten. Låt det fräsa med en stund Lätta och Goda recept
Goda pizzafisken 4 Potatis 900 g fast potatis 1 tsk salt Fisk 600 g alaska pollock 2 dl vispgrädde 1/2 dl tomatpuré 1 msk oregano 2 krm salt 1 krm peppar 1 1/2 dl riven ost Broccoli 250 g broccoli Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Laxfilé i foliepaket Krydda laxfilén med salt och peppar. Servera med en klick aioli eller citronmajonnäs. Sätt ugnen på 175 grader www.koket.se
Torskgratäng Skär fisken i bitar och lägg dem i en ugnsform. Rätten sköter sig själv i ugnen medans potatisen kokar Lindas Goda
Fisk surprice Lägg tomaterna i grytan tillsam-mans med vin, salt, peppar och citrontimjan. Salta och peppra fisken och skär den i bitar Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.