. I helgen har det bakats julgodis i ett hejdundrans tempo. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen
. Här kommer julgodis nummer 5. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Dela brödet i två delar. Ytterligare en variant på en varm macka. Det går snabbt och är man inte super hungrig är det här perfekt mat när man inte orkar göra något riktigt kan jag tycka
Smöra mackorna (smöret ska vara på utsidan när du lägger i mackan i din paninigrill (det fungerar bra med en smörgåsgrill också, men då rekommenderar jag att du använder dig av rostbröd
2 x 15 cm baguette eller 4 skivor vanlig formfranskamajonäs4 skivor grillad kalkon1/2 burk keso chili1/4 rödlökfärsk persiljaolivoljadela baguetterna på längden
Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.