I Italien panerar man gärna kotletter med kryddor och ost. PANERADEFLÄSKKOTLETTER. Naturligtvis serverar man dem med pasta, spröd sallad och bröd, vilket kanske är något nytt för oss
Ostsåsen blir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Fläskkotlett i ugn med gräddig tomatsås. Sätt kotletterna med såsen i ugnen och låt det koka ihop i. fläskkotlettermed ben (4 st). 900 g fläskkotlettermed ben
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.