Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök.
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 11 tsk salt
  • 11 ägg
  • 11 dl vetemjöl
  • 12 dl ströbröd
  • 11 msk smör
  • 11 msk olja
  • 11 citron, till servering
  • 12 rödlökar
  • 12 tsk strösocker
  • 15 msk vinäger (t ex röd eller vit)
  • 1500 g fryst broccoli
  • 1100 g cream cheese1 Picklad rödlök: Skiva löken i tunna skivor. Blanda löken med sockret tills den börjar safta sig. Häll över vinägern och låt stå tills maten är klar. Broccolipuré: 1 Koka broccolin i saltat vatten tills den är mjuk. Låt rinna av och mixa slät med cream cheese. Smaka av med salt. 2 Skär fisken i mindre bitar och salta. Doppa i lättvispat ägg, vetemjöl och sist ströbröd. 3 Hetta upp olja och smör i en panna och stek fisken gyllene på båda sidor. Servera med broccolipurén, picklad rödlök och citronklyftor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.