Fiskfilen panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Här fick det bli till stekt schnitzeloch en buljongsås. Windows-telefonerna är ju något begränsade där men eftersom jag var så nöjd med den i övrigt så har den hängt med ett par år i hopp om att fler appar skulle släppas, men inte…
Där serverades det Zasmazana Kapusta en sorts kålstuvning till Schnitzel som var märkligt god. Vid nästa resa tog jag med min make dit och även han fastnade för denna rätt
Häll bort vattnet och skär potatisen i klyftor. Ringla över lite olivolja, salta och peppra. Lägg potatisklyftor, squash, lök, citron, rosmarin och timjan på en plåt
Jag som försöker undvika att så mycket som möjligt använda ersättningsprodukter i min mat valde att panera schnitzelnmed endast äggula och riven parmesan, och smaken blev otroligt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.