Panerad schnitzel Basque
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 schnitzlar á 75 g från vildsvinskarrén eller färsk skinka
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 2-3 msk smör
  • 2-3 msk rapsolja
  •  
  • Piaffris
  • 1 gul lök
  • 3 dl långkorningt ris
  • 1 msk olja
  • 2 krm salt
  • 4 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
  •  
  • Garnityr
  • 4 ägg
  • nästan hårdkokta (6 min)
  • 3 msk kapris
  • 2 dl gröna oliver
  • 12 sardellfiléer
  • ½ dl olivolja
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 2 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.