Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel. Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andraskinkschnitzeln över
Jagbrukar ju inte gärnaviljabakamed Sukrin, utanföredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu harhängivnaLCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Blanda frön och nötmjöl medsalt och bakpulver och rör ner i smeten. Det harvarit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet attjag inte är sen medatttestaframnya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Vänd schnitzlarna förs i det vispade ägget och sedan i parmesan, stek i rikligt med smör. Dagensmiddag blev parmesanpaneradskinkschnitzelmed broccolimos, vilket var riktigt, riktigt gott
Rör ned kakao och vänd ihop chokladsmöretmed ägg-grädden. Går även braattsmörja en pajform, gärnamedlöstagbarkant, och "bröa" medmandelmjöl, kokosflingor eller hackade nötter
Men även om sockersuget kraftigtavtar så är det gott med något sött ibland. Avnjut i vårsolen eller vintersolen, här har vädret inte riktigt bestämt sig…Vill du lyxa till det så serveramed en klickavispad grädde och lite hallon & blåbär
Denna syrligt fräschamoussetårtahar verkligen gått hem hos alla i min familj, till o medbarnengillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukarvara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.