Ingredienser Portioner. 8 ca 1 1/4 kg färsk laxfilé utan skinn 2 msk olja 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 msk finrivet citronskal Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera med kokt broccoli och min kalladillsås, kanske en liten citronklyfta till också. ) så idag fick det bli stekt paneradrödspätta (inte lchf vänligt) med kall dillsås och broccoli och såhär gjorde jag
Servera med ris eller potatis, den kalladillsåsen, kokta morötter och gröna ärter. blandat med mjöl. Blanda ihop ingredienserna till dillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen
Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det. Paneradrödspätta (ca 4 potioner). Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida. Paneradrödspätta (ca 4 potioner)
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättigsgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Stek på medelhög värme i rikligt med smör för att få en frasig yta på fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.