Panerad rödspätta med hemgjord remouladsås
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Rödspättafilé
  • 1 dl Vetemjöl
  • 2 st Ägg uppvispat
  • 3 dl Panko ströbröd
  • 1 tsk Salt
  • 1 krm Vitpeppar
  • 1 burk(ar) Picklesgrönsaker
  • 1 msk Kapris
  • 0,5 st Citronzest
  • 2 dl Majonnäs
  • 1 näve(ar) Persilja
  • 1 krm Salt
  • 12 st Potatis
  • 3 dl Gröna ärtor
  • 1 nypa(or) Pepparrot
  • Ingredienser 600 g Rödspättafilé 1 dl Vetemjöl 2 st Ägg uppvispat 3 dl Panko ströbröd 1 tsk Salt 1 krm Vitpeppar Sås: 1 burk(ar) Picklesgrönsaker 1 msk Kapris 0,5 st Citronzest 2 dl Majonnäs 1 näve(ar) Persilja 1 krm Salt 1 krm Vitpeppar Tillbehör: 12 st Potatis 3 dl Gröna ärtor Topping: 1 nypa(or) Pepparrot Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.