Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det. Paneradrödspätta (ca 4 potioner). Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida. Paneradrödspätta (ca 4 potioner)
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Jag gjorde Ostpaneradrödspättamed romsås och vinägersallad. Grillbloggen i all ära men den får ligga på is ikväll för idag har jag lagat gammal hederlig husman och igår gjorde vi en stulen husman i form av den Italienska klassikern lassagne, fast såklart medlchf touch
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättigsgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Stek på medelhög värme i rikligt med smör för att få en frasig yta på fisken
Paneradrödspätta. Vänd varje rödspättafilé i ägget och sedan i mandel- och sesamblandningen, alternativt pensla filéerna med ägg och strö över av blandningen
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättiksgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Stek på medelhög värme i rikligt med smör för att få en frasig yta på fisken
På restaurang serveras hamsin mjölpanerad och stekt i en speciell stekpanna med två bottnar. På det sättet får man i sig ordentligt med kalcium, vilket är bra för oss som uteslutit mjölkprodukter ur kosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.