)Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Salta och peppra, lägg på en skiva getostpå varje svamp och ringla över lite olivolja. Den här vegetariska förrätten serverade vi sist vi bjöd på middag, och den kommer jag garanterat att göra fler gånger
Svaret här hemma blev pyttipanna på stekhällen. Pyttipanna på stekhällen. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)
Fisk funkar lika bra pågrillen som på spisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar. Tänd grillen, grilla köttet runt om och pensla glaze under tiden, tills du har en fin, knaprig yta
Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem pågrillen så blir de härligt möra och smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.