Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Servera torsken tillsammans medrostadegrönsakeroch pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Men när en gör något så gott och simpelt som detta så vill man ju bara dela med sig. Stek dem på medelhög värme i en stekpanna med lite olja tills de fått fin färg
Skär bort skinnet från fiskenoch plocka eventuella ben. Vi blev tillfrågade om vi ville laga mat med råvaror från Lidl och göra ett recept till deras interna magasin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.