Ät med ris ex men håll dig till vitt pga arseniken. Skär skivor av auberginen och squashen och blanda ner i oströran,om du vill kan du vända dem i mjölmix före så de fastnar bättre,jag hoppade
Paneradaubergine. Vad som gör den här lasagnen så speciell är den färska pastan, och så toppingen. Jag tycker vanligtvis väldigt illa om den grönsaken, konsistensen tycker jag är märklig
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Idag blev det panerad lax med hemlagad romsås. Doppa först fileerna i en tallrik med mjöl, sedan i uppvispade ägg och sist vänder du dem i en tallrik med ströbröd
Stekt panerad fisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Den är enkel att göra och så får man möjlighet att imponera på gästerna när man bränner av råsockret med en brännare (ser lite proffsigt ut) för att få den där snygga karamelliserade ytan
Jag serverade det hela med råstekt potatis. Testa du med. Ingredienser för 6 portioner6 st kycklingfiléer1 äggmjölströbrödsalt och pepparsmör och olivoljaTomatsalsaett gäng med körsbärstomater1 stor bananscharlottenlök1 vitlöksklyftafärsk basilikaTopping2 pkt mozzarellariven parmesanostolivoljaBörja med att banka ut kycklingfiléerna så de blir lite plattare. Stek i en stekpanna med smör och olivolja ca 3 min per sida, salta och peppra
Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det. Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida. Panerad rödspätta (ca 4 potioner)
När det sedan är dags att servera Crème brûléen strör man råsocker över formarna och smälter sockret med antingen en gasolbrännare eller högst upp i ugnen på grillvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.