Panerad abborre med kantarellsås
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram abborrfiléer, räkna förslagsvis 2 medelstora filéer per portion
  • 1 dl grovt rågmjöl
  • 4 msk smör
  • 2 krm salt
  • Kantarellsås: 150 gram frysta kantareller (tinade)
  • 2 msk smör
  • 1,5 dl grädde
  • 1,5 dl vatten
  • 1/2 tärning grönsaksbuljong
  • 1 tsk ljus japansk soja
  • 1 msk ljus maizenaredning
  • Potatisstomp: 800 gram potatis
  • 0,5 dl god olivolja eller 50 gram smör
  • 4 msk hackad fryst eller färsk gräslök
  • Grönsallad: 35 gram blandad grönsallad
  • 10 cocktailtomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.