Panerad abborre med Djurösås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk bostongurka
  • 4 msk ketchup
  • 1 msk grillkrydda
  • 1 msk citronpeppar
  • 500 g abborre
  • 2 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 dl ströbröd
  • 2 msk smör
  • 800 g potatis
  • Isbergssallad, tomat, gurka, fetaost och melon.
  • Djurösås2 dl crème fraiche 2 msk bostongurka 4 msk ketchup 1 msk grillkrydda 1 msk citronpeppar
  • Panerad abborre500 g abborre 2 ägg 1 dl vetemjöl 3 dl ströbröd 2 msk smör 1 msk citronpeppar 800 g potatis
  • Sallad Isbergssallad, tomat, gurka, fetaost och melon.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.