Fördela bacon över fyllningen och täck ytan med tomatskivorna. Toppa med riven ost. Blanda alla ingredienser till pajdegen i en bunke och arbeta till en smidig deg
Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen runt om. Lägg rödbetorna med den skivade sidan uppåt i en smord ugnsfast form tillsammans med vitkålen
Stek under tiden Kycklingbröst i Smör, krydda med Havssalt, Paprikapulver och Chiliflingor. Tillsammans med stora kycklingbröst från Altinbicak Et, blev det en riktigt god festmåltid att fira in vårens ankomst
Du kan använda vilket sorts pajskal du vill till pajen, men mitt blev förstås glutenfritt och den här gången med en blandning av bovetemjöl och rårismjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.