Ingredienser Portioner: 4 4 port ris 250 g champinjoner ca 600 g strimlad kycklingfilé salt 1 msk olja 400 g kokosmjölk 2 dl vatten 1 påse panang gai kryddmix (à 23 g) 125 g färsk minimajs 1/2 påse salladslök (à 125 g) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5:- Rabatt Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
12 msk panang curry. 1Marinera köttet med 1 msk fisksås i 15 minuter. 1Ställ en annan stekpanna på medium värme. 1Tillsätt 2 msk curry och blanda ihop med kokosmjölken. 1Servera med ris och vanlig sallad
Finhacka vitlök och stek tillsammans med den röda currypastan i olja i en minut. Vänd ner thaibasilika och servera genast med en skål ångande varmt jasminris och limeklyftor vid sidan 500 g kycklinglårfilé
Servera med ris. Lägg i den tillsammans med broccolin och morötterna och sjud i ca 5 min tills torsken inte är genomskinlig längre. 1 rågad msk currypasta Panang
Servera med ris. Lägg i den tillsammans med broccolin och morötterna och sjud i ca 5 min tills torsken inte är genomskinlig längre. 1 rågad msk currypasta Panang. 4 tsk olja 1 stor röd lök, hackad 2 citrongrässtjälkar, hackade 1 rågad msk currypasta Panang 400 ml (1 burk) kokosmjölk 1 pkt Alaskan Pollock eller torsk 1/2 färskt broccolihuvud 2 morötter skurna i stavar 4 tsk fisksås 4 tsk limesaft 2 tsk farinsocker 1 1/4 dl hackade jordnötter 1 näve(
Men av det jag hittade idag blev det en riktigt god och smakrik kycklinggryta medPanang curry. Det får nog ligga kvar tills jag antingen tar med till jobbet eller slänger det
Krydda med curryn, salt, pressad lime, chili, socker och fisksås. Låt såsen puttra tills potatisen är färdig, smaka av och tillsätt det som eventuellt saknas, servera med kokt ris och en extra limeklyfta
Servera med ris och sallad. Ikväll kom vi hem och lagade en riktigt god Paneng Gai. Om ni tycker om den här thailändska rätten så är det detta recept ni ska göra, helt klart
denna när man kommer hem från gymmet med ett blodsocker så lågt att man inte. saftig entrecote från Bulltofta kött som bara låg i kylen och flörtade med mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.