Smaka av med fond, lime, honung, salt och peppar. Servera grytan tillsammans med ris eller nudlar. Strimla kycklingen och skär grönsakerna i fina bitar
Börja med att lägga all färs i en bunke. Lägg alltsammans med färsen och rör om. Vänd ner i färsen (om det är svårt att röra så går det bra att knåda färsen med händerna)
Så här gör du Häll olja i stekpanna eller wokpanna och röd curry pasta. Servera med ris. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 13 500 g strimlade fläskkött. 5 msk röd curry pasta
Servera med ris. Lägg i den tillsammans med broccolin och morötterna och sjud i ca 5 min tills torsken inte är genomskinlig längre. 1 rågad msk currypastaPanang
Servera med ris. Lägg i den tillsammans med broccolin och morötterna och sjud i ca 5 min tills torsken inte är genomskinlig längre. 1 rågad msk currypastaPanang. 4 tsk olja 1 stor röd lök, hackad 2 citrongrässtjälkar, hackade 1 rågad msk currypastaPanang 400 ml (1 burk) kokosmjölk 1 pkt Alaskan Pollock eller torsk 1/2 färskt broccolihuvud 2 morötter skurna i stavar 4 tsk fisksås 4 tsk limesaft 2 tsk farinsocker 1 1/4 dl hackade jordnötter 1 näve(
Men av det jag hittade idag blev det en riktigt god och smakrik kycklinggryta medPanangcurry. Häll rikligt med olja i en wok eller stekpanna och klicka i currypastan
Den här grytan får en ganska kraftig smak av currypastan, jag använde två rejäla matskedar, men jag kommer nog att komplettera med lite mer grönsaker nästa gång
Bryn kött och svamp i smöret, krydda med salt, peppar och curry. Ska bli skönt med lite semester nu, december har varit minst sagt intensiv för min del
Jag hittade ingen ren Panangcurrypasta som jag önskat, men den här varianten blev helt ok. Skär kycklingen i bitar och stek den i en wokpanna med olja och röd currypasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.