Paleomuffins och rawfood brownie med kokosgrädde
– Härliga Var Dag –
– Härliga Var Dag –
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 medelstor sötpotatis
  • 1/2 dl kokosolja
  • 3 ägg
  • 4 msk lönnsirap
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 3 msk kokosmjöl
  • 1/2 tsk kanel
  • 2 msk raw cacao
  • 2 msk raw cacaonibs
  • 1/4 tsk bakpulver
  • 200 grader och baka potatisen, som du gjort typ 50 hål i med en gaffel, i ca 40 min 2) Ta ut potatis och låt svalna lite och ta därefter av skalet. Sänk ugnen till 175 grader 3) Mosa i en skål och tillsätt ägg, smält kokosolja, lönnsirap och vaniljpulver
  • 15 minuter beroende på hur kladdiga du vill ha dina muffins
  • 2 dl dadlar
  • 1.5 dl russin
  • 3 dl paranötter
  • 1 dl linfrön, krossade
  • 1 dl solrosfrön
  • 4 msk carobpulver
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 2 dl äpplejuice
  • 1.5 dl valnötter, grovt hackade till topping
  • 1 timme 4) Skär upp kakan i små fyrkantiga bitar!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.