Hela den här helgen har bara varit en enda stor cheat-weekend med trevlig middag på Tranan och biljardkväll med gamla kollegorna i fredags och mysig middag hemma med andra goa vänner igår
Där jobbar även Lindha Vikström, mer känd i LCHF-kretsar som Halva Lindha. Smörgåstårta LCHF – Paleo. Vi har slagit våra kloka huvuden ihop och tagit fram en smörgåstårta som passar alla oss som njuter av LCHF och Paleo
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Grädda på ett non-stick grillnät (men utan bakplåtspapper) på galler strax över mitten av ugnen i ca 10 minuter. Grädda sedan de färdiga pizzorna i 225 grader, strax över mitten på ugnen i ca 7-8 minuter
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
De smakar precis som Snickers-glass. Bred ut fyllningen på kakbottnarna (använd fingrarna, men doppa dem först i kallt vatten - annars fastnar allt på fingrarna istället för på kakbottnarna
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Skär auberginerna i tunna skivor, lägg över på en plåt, pensla med olivolja och salta och låt bli mjuka i ugnen (cirka 10-15 min i 175 grader. 10-15 min
1-1,5 msk dijonsenap. Grädda mitt i ugnen 30-35 minuter. PinterestFacebookGoogleE-postTwitterLinkedInSkriv ut Till 4 portioner behöver du. 1-1,5 msk dijonsenap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.