Servera palakpaneermed indiskt ris, dhal, raita, papadums och naan bröd. Palak är en spenatsås med lite sting som kan användas till flera huvudingredienser som paneer, lamm, eller kyckling
Börja med att massera in garam masala i kycklingen och låt den stå en stund. Hacka all lök, se till att ha vinflaskan öppen och ta fram allt så du har det till hands vid Muurikkan, annars får man springa som en tok och hämta saker (jag vet, tro mig)
Häll i grädden och smaka av med salt. Hetta upp smör och olja. Servera med ris eller naanbröd. Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala
Vattenmelonsallad1 kg vattenmelon 200 g fetaost 1 tsk Santa Maria Red Hot Chili Flakes 0,5 tsk Santa Maria Tellicherry Black Pepper 1 msk limejuice 2 msk olivolja 0,5 kruka mynta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.