Palak Paneer
Vegetariska Mat & Vegetariska Tidning
Vegetariska Mat & Vegetariska Tidning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g hackad spenat fryst eller färsk
  • 1-2 vitlöksklyftor 1-2 msk tomatpuré
  • 1 burk finkrossade tomater gärna polpa
  • 1-2 tsk riven färsk ingefära
  • Paneer ost eller halloumi (vegan alt. Tofu)
  • 1/2 tsk svarta senapsfrön
  • 1 krm hing
  • 1/2 – 1 msk garam masala
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1/2 tsk hel spiskummin
  • Chilli, färsk finhackad eller pulver efter person och smak.
  • Ghi (alt. rapsolja) till stekningen
  • salt efter smak och tycke

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.