Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Degen innehåller mindre smör än de flesta vanliga pajdegar, men istället ett ägg. Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet
Smält smöret i en kastrull. Häll i övriga ingredienser och rör ihop. Klart. Lägg frukten eller bären som du vill ha i pajen i botten på pajformen och häll över pajdegsblandningen och platta till
Hej på er. Den här pajbotten på mandelmjöl har fått mig att tycka om matpajer. Har aldrig gillat det för att jag alltif har fått ont i magen av den flötiga, tjocka, mjöliga degen
Receptet på en riktigt bra och enkel pajdeg är ovärderlig att ha i tider av knytkalas och utflykter. Perfekt att slänga ihop och fylla med det som finns i kylskåpet för tillfället
Jag tycker om paj, och det är väldigt lämpligt att ha i matlådan med sig till jobbet. Jag är en riktigt "matlådeperson", jag kan utan problem på mina två händer räkna antalet gånger jag äter lunch ute varje år
Glutenfri paj. En superenkel och helt vansinnigt god glutenfri pajdeg gör jag med mandelmjöl och smör. Den blir verkligen sådär perfekt krispig och frasig och smakar betydligt mer än ”vanlig pajdeg”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.