Pajdegar
Karin
Karin

Pajdegar

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • PAJDEG - OLJA
  • 2 dl dinkelmjöl
  • 2 dl fullkornsmjöl
  • 50 g olja
  • 1 dl kesella
  • 2 msk vatten
  • 0,75 tsk örtsalt
  • Rör allt utom vatten. Tillsätt sedan vatten försiktigt. Förgräddning - 10minuter. 200 grader
  • PAJDEG
  • 125 g smör
  • 1 msk vatten
  • 3 dl mjöl
  • eller
  • 50 g smör
  • pressad potatis
  • 3 dl mjöl
  • Låt stå i kylen under 30 minuter. 200 grader och förgrädda 10 minuter. Mitten av ugnen sedan 35 minuter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.