Paj med spenat och dill - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2½ dl vetemjöl
  • 100 g Arla® Svenskt Smör
  • 2 msk Arla® mjölk
  • 250 g tinad fryst bladspenat
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 150 g körsbärstomater, gärna olika färger
  • 2 dl Arla Köket® crème fraiche
  • ½ dl hackad färsk dill
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 krm svartpeppar
  • ½ tsk salt
  • 1 dl Arla® mjölk
  • 3 ägg
  • rivet skal och saft av ½ citroner
  • 1 dl riven Arla Präst®
  • Receptet gäller för 4 port 2½ dl vetemjöl 100 g Arla® Svenskt Smör 2 msk Arla® mjölk Fyllning: 250 g tinad fryst bladspenat 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 150 g körsbärstomater, gärna olika färger 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl hackad färsk dill 1 msk vitvinsvinäger 2 krm svartpeppar ½ tsk salt 1 dl Arla® mjölk 3 ägg rivet skal och saft av ½ citroner 1 dl riven Arla Präst®

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.