Servera gärna med en fräsch sallad ochfärskost, t ex Keso funkar. Vispa "smeten" ordentligt med t ex en ballongvisp så den blir jämn o fin utan några Crème Fraiche-klumpar
För ett laktosfritt alternativ använder du laktosfritt smör och grädde, och för ett helt mjölkfritt alternativ hoppar du över ostenoch använder mjölkfritt margarin och någon alternativ gräddsort som du tål
Jag passade på att baka lite småpajer som funkar lika bra att äta varma som kalla. För ett par veckor sedan så tog jag och en vän cykeln och åkte på picknick och satt till sent på kvällen på ett berg med utsikt över Helsingfors
Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Toppa pajenmed soltorkade tomater innan servering. Ta och smöra en bakform med löstagbar kant. Klä in hela kanten med folie så den hålls på plats när du förgräddar
Hacka mozzarella, fetaost, lök och soltorkade tomater. Blanda medoliveroch ha ner i pajskalet. Blanda ihop ingredienserna till degen och tryck ut i en pajform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.