Rabarber- och jordgubbspajmedsmak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Blanda rabarber och jordgubbar med potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form
Gillar du medelhavssmaker så kanske den här kan passa. Bre sedan på med creme fraiche på alla kanter och på toppen av smörgåstårtan så att allt täcks och blir vitt
Det är kul det där med köttfärssås hur alla gör sin version och de smakar aldrig likadant. Blandfärs/nötfärs, kanske med svamp och bas med tomatpuré, krossade tomater eller ketchup
Bryn tillsammans med aubergine, lök och paprika i smöret några minuter. Medelhavskorv 2 port. 300 g korv med hög kötthalt. Vinter vid Medelhavet… Medelhavskorv 2 port. 300 g korv med hög kötthalt
Recept på banoffee pajmed choklad smak. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Blanda bären med övriga ingredienser. Pudra med florsocker. Sätt ugnen på 200°. Tryck ut. mandelmassa i 6 smorda portionsformar och förgrädda i mitten av ugnen ca 10 min
Pajdeg. Lägg dem lite omlott som tegelstenar i pajskalet och lägg också i tomaterna. Tryck ut i en pajform och förgrädda i ca 10 minuter. Pajdeg1,5 dl vetemjöl 1,5 dl grahamsmjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl (50 g) flytande matfett 1 dl mjölk
Njut av en pajmedvårsmaker. Här skullle det också vara jättegott med Västerbottensost. Pensla smördegen med lite uppvispad ägg och förgrädda ca 5 minuter tills den fått lite färg. Nu gjorde jag denna lite mindre paj så jag tog ägget som jag penslat degen med och blandade med 1msk grädde och lite söt senap, salt och peppar
Ta kastrullen från värmen och rör ner chokladen tills den smält. Häromdagen gjorde jag denna goda fudgepajmedsmak av salt kola och det går inte att sluta äta, livsfarligt och ihop med glass och färska bär ska vi inte tala om, mums
Ta av citronen från plattan och sänk värmen till det lägsta. Häll upp pajdegen på bordet och arbeta degen tills den blir smidig, kavla ut den med hjälp av en kavel och täck in en ugnssäker pajformmed degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.