Bananer har vi allt som oftast hemma, eftersom vi har Isabella ”Lillapan” som älskar bananer Slängde ihop en paj som vi ska avnjuta ikväll – så bilder på resultatet kommer senare
12 små päron. 1Receptet gäller för 4 port Pajdeg. 2 små päron 200 g krabbkött 1 dillknippe 1½ dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt 1½ dl Kelda® mellangrädde 2 ägg 50 g Kvibille® ädel
Förra fredagen blev det en pajmedädelost, broccoli, färska champinjoner och bacon. Fördela bacon, champinjoner, smulad ädelostoch broccolibuketter i pajskalet
Kavla ut pajdegen eller tryck ut den i en pajform, nagga med en gaffel. När pajskalet är förgräddat lägger du i broccolin och strör över skinkan och den lagrade osten
En god pajmed kombinationen päronoch en god mögel-/ädelost. Fördela ädelostochpäron i pajskalet. Pajen är även god att äta dagen efter, då har den satt sig lite och smakerna har hunnit utvecklas
6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.