Fördela bacon, champinjoner, smulad ädelostochbroccolibuketter i pajskalet. En riktig fredagsfavorit hos oss är pajer av olika slag ochpajmed bacon ochädelost är ett säkert kort
Fördela bacon, champinjoner, smulad ädelostochbroccolibuketter i pajskalet. Förra fredagen blev det en pajmedädelost, broccoli, färska champinjoner och bacon
Fördela bacon, broccolioch körsbärstomater i pajskalet. Det här paj skalet är naturligt glutenfritt riktigt bra, det håller i hop, smular ej och är frasigt, jag fyllde min pajmedbroccoli, bacon och körsbärstomater men du kan ju fylla din med vad du vill
Kavla ut pajdegen eller tryck ut den i en pajform, nagga med en gaffel. När pajskalet är förgräddat lägger du i broccolinoch strör över skinkan och den lagrade osten
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskost med dill & gräslök. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
över pajenmed bakplåtspapper så den inte blir bränd. Fördela skinka ochbroccoli i pajskalet. Välkommen måndag ochläsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Lägg i pajskalet tillsammans med strimlade tomater och strimlad skinka. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche, pesto, salt och peppar och häll i pajskalet
Servera pajen som ensamrätt tillsammans med en fräsch sallad, eller som ett inslag på en buffé. Fördela broccoli, spenat, lax och räkor i pajskaletoch strö över krydda
Den här pajen är med andra ord helt perfekt Här valde jag att lägga till bacon, broccolioch tomater men den funkar såklart helt utan dom ingredienserna också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.