Paella Valencia – festmat för många
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 personer
  • 0,7 L olivolja
  • 4 kg basmatiris
  • 10 gula lökar (finhackade)
  • 4 röda paprikor (hackade)
  • 5 stora tomater (finhackade)
  • 4 gröna paprikor (hackade)
  • 6 röda chilifrukter (finhackade)
  • 2 solovitlökar (finhackade)
  • 2 L torrt vitt vin (beroende på typ av panna)
  • 10 L buljong (se nedan i den beskrivande texten)
  • 6 g saffran (12 pkt á 0,5 g)
  • 2 kg (frysta) kungsräkor
  • 2 kg (frysta) bläckfiskringar
  • 2 kg (frysta förkokta) blåmusslor utan skal
  • 1,2 kg (frysta förkokta) blåmusslor med skal
  • 3 kg kycklinglårfilé
  • 4 krukor (grovt hackad) koriander
  • 300 g sugarsnaps
  • 40 klyftor citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.