Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingbitarna runt om på medelvärme i ca 5 minuter
Kycklingkatsu4 kycklingbröstfiléer, små (eller hälften så många om de är riktigt stora) 1 dl vetemjöl 2 ägg 2-3 dl pankoströbröd 2 tsk malen gurkmeja salt neutral olja, att steka i
Plus den magiska PadThai såsen jag köpte på en thailändsk matbutik här i Norrköping. Kände nästan som att jag satt fastklibbad på en varm platsstol med tårna i den thailändska sanden igen när jag smakade
Kommentarer
manuela-2
Dubblade kycklingen, kanske gör 1,5mängden sås nästa gång och mer nötter
manuela-2
Blev mkt mat! (Typ 7-8 portioner)
manuela-2
Kanske inte ta dubbel kyckling om du kör nyttiga nudlar då det blir för mkt mat
Logga in eller Registrera för att kommentera.