Första dagen. Lös jästen i vattnet, tillsätt rågsikt och rör till en slät smet. Dett kan med fördel göras i matberedarens bunke som sedan får stå framme med locket på eller plastfolie
i saluhallen i göteborg, fast på utsidan, mot paviljongerna, finns en liten ostbutik. och för bara 20 spänn får man sig en äkta göteborgsk eller kan man säga hönöisk upplevelse
Halloj. Förra helgen var vi ute och åt brunch inne i stan och testade då ett, för oss, nytt ställe. Jag är ju bra på att smälla i mig mycket mat när det vankas buffé, och det lyckades jag med även denna gång
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg. Fotot. Theres Lundén. Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad
Idag har varit en mulen dag här i Göteborg men ändå rätt så varmt och skönt. Vi har varit iväg och storhandlat (med resten av Torslanda) och sedan har vi kört några timmar i trädgården också
Har du tips på vart man kan hyra Saxofon här i Göteborg. Igår var det uppvisning/konsert med Vincent orkester, så det blev en snabb blomkålsgratäng med lite skinka till middag efteråt
För ett tag sedan fick jag en förfråga från Göteborgs Kex om jag ville vara med i deras utmaning Bageriets Bästa Bake Off Challenge, tyckte det lät som en kul grej och tackade därför ja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.