Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Låt allt koka ca 1 min. 2 tsk Arla Köket® Smör-&rapsolja. 1 tärning köttbuljong. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g färsk skinka 2 paprikor 2 vitlöksklyftor 2 tsk Arla Köket® Smör-&rapsolja1 tärning köttbuljong 2½ dl lätt kokosmjölk 2 msk sweet chilisås
15 g gelatinblad. 1220 g socker. 170 g glykos. 1150 g vatten. 1110 g hallonpuré. 115 g citronjuice. 15 g vodka. 115 g gelatinblad 220 g socker 70 g glykos 150 g vatten 110 g hallonpuré 15 g citronjuice 5 g vodkaBlötlägg gelatinet i rikligt med kallt vatten. Koka upp socker, glykos och vatten till 142 grader. Koka upp till 120 grader. Låt stå över 1-2 dagar i rumstemperatur
1 l rabarber, saft från (ur saftmaja) ev jordgubbar 600 g strösocker 50 g citronsaft 1 kruka mynta. 1 l rabarber, saft från (ur saftmaja) ev jordgubbar 600 g strösocker 50 g citronsaft 1 kruka mynta
1 dl salta jordnötter. 1½ - 2½ dl mini marshmallows. 1 dl torkade tranbär. är cirka 1-1½ cm tjockt, Till slut strö över ett gäng mini marshmallows och tryck till lätt med handen. 1 dl salta jordnötter. 1½ - 2½ dl mini marshmallows. 1 dl torkade tranbär
100 g kronblad av maskrosor, ca 100 st. 1500 g socker. 1100 g vatten. 100 g kronblad av maskrosor, ca 100 st 1500 g socker 1100 g vatten 5 citroner, zezten (skalet) 400 g citronsaft
socker blandat med mynta och limezest. Servering färska hallon socker blandat med mynta och limezest. 150 g ekologiskt dinkelsikt. 1,5 g salt. 150 g citronsaft från pressade ekologiska citroner zesten som zestas av först. 175 g ekologiska hela ägg. 100 g ekologiskt normalsaltat smör. 1,5 gelatinblad. 150 g ekologisk äggvita. 100 g vatten. Skalet150 g ekologiskt dinkelsikt 60 g ekologiskt mixat råsocker 1,5 g salt 90 g ekologiskt normalsaltat smör 30 g ekologisk äggula. Citronkräm150 g citronsaft från pressade ekologiska citroner zesten som zestas av först 225 g ekologiskt socker 175 g ekologiska hela ägg 100 g ekologiskt normalsaltat smör 1,5 gelatinblad. Italiensk maräng150 g ekologisk äggvita 100 g vatten 275 g ekologiskt råsocker
Smakar det för mycket tomatsås. Murgh butter - eller cream-butter-sås som våra bekanta brukar säga. En av de bättre cream-butter-såserna lär man ska få på en restaurang på Drumsö
1/2 kg lammfärs. 1/2 kg fläskfärs. 1 msk fänkålsfrö. 1 dl vitt vin. 1 stor kvist rosmarin. Kör i ugn i cirka 30 minuter (170 grader) med tomater i fina skivor. 1/2 kg lammfärs. 1/2 kg fläskfärs. 1 msk fänkålsfrö. 1 dl vitt vin. 1 stor kvist rosmarin
Paj är ju så galet gott och går att variera en miljon gånger. Jag brukar hitta på lite olika varianter på "smulpaj" för att göra det hela lite mer spännande
En förpackning Stockholmare (fyra ganska långa varmkorvar)0,5-1 dl hot salsaHeinz hot chilisås2 dl vispgräddeI röd paprikaTillbehör. Smörstekt vitkål (jag tror inte recept behövs beskrivas)Skär korven i mindre bitar och låt dem svettas en stund på lägre värme så att lite fett tränger fram i ca 15 minuter. ) 0,5-1 dl hot salsa
I morse fick ni ett recept på goda miniburgare med Pulled BBQ Chicken. Här kommer ännu ett på Pulled BBQ Chicken som jag satte ihop förra året till en tävling, och vann
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.