med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
Toppa med solrosfröna. Vid servering slår du vinegretten över rödkålen och blandar runt. 1,5 tsk grovkornig senap, 2 msk vit balsamvinäger, 1 tsk flytande honung, 0, 75 dl neutral olja samt lite salt och nymalen svartpeppar
Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Blanda räkor, avokado, mango, rödlök, chili och kryddgrönt i en skål. Smaka av med salt. Den här gången fick denna rätt inleda årets matlagningskurs för Studieförbundet Vuxenskolan - se så fint Ola och Oskar gjorde denna rätt
Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör. Jag använde färdigtärnad avokadooch mango som jag hittade i frysdisken
Blanda mango, avokado, lök, chili och räkor i en skål. Rör runt och smaka av med salt o peppar. Men trettondagsafton började med en förrätt - en räksalsa
Skiva gurka tunt (gärna med osthyvel), tärna mango, dela avokadonoch skiva till tunna skivor. Strössla över sesamfrön och ät genast medan riset är varmt och fisken är kall
Toppa med riven kokos. Kärna ur avokadonoch dela den i mindre bitar. Servera och njut. 1 avokado. 1. 2. Mixa samman alla ingredienser till en slät smoothie
Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.