Havskräftorna var jättefina och hade mycket kött i sig och inte alls sådär mjöliga som de kan vara om man har otur och med vitlökssmöret på blev de extra saftiga och goda
När jag äter halloumiost brukar jag för det mesta bara äta den som den är lixom, blanda ner den i ngn god sallad och då gärna med avokado, kyckling och krutonger som jag har gjort tidigare
När vi kom hem på eftermiddagen började vi med maten och vi gjorde någonting väldigt gott. Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor
Rör sedan ner det i bunken med den övriga fyllningen. På påskbordet här hemma serverades bland annat den här helt fantastiskt goda skaldjurs cheesecaken, eller jag använde bara räkor men du kan ju ta i lite kräftor om du vill ha det också
Igår hade vi stugsista i Finsvik med mamma och pappa. Alla älskar skaldjur (vuxna och barn minus Milly), så det blev fyra olika sorters kräftor och räkor
Servera pastan med skivad avokado på och riv över citronskal. Lagom mycket pasta (jag föredrar alltid vanlig spagetti), 1 ekologisk citron, 1 paket sojamatlagningsgrädde, 1 liten ruta noriblad, havssalt, svartpeppar, avokado, 1 rödlök, 1 burk röd tångkaviar
Lägg remsorna i ett mönster på pajen och pensla med uppvispat ägg. Servera med sallad. Kavla ut 2/3 av pajdegen och klä en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, och nagga bottnen
börja med hummer och havskräftor. Skaldjur, steksky och citronPortioner. Servera med citron och bröd. Skala alla skaldjur och dela upp hummern i portionsbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.