1 Tillbehör:Tina
kycklingfilén om den är fryst. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingen tills den kommit upp i en innertemperatur på cirka 66 grader. Vänd den några gånger under stekningen och salta och peppra. Lägg av på en skärbräda och låt vila i 10 minuter. Strimla kycklingen på längden med en kniv.Skölj ur stekpannan och ha i ägg, grädde och riven ost. Blanda allt och krydda ett varv. Stek under omrörning på medelvärme tills äggröran börjar stelna till men fortfarande är lite krämig.Lägg ut tunnbröden och bre på ett tjockt lager färskost. Dela tunnbröden mitt itu på längden. Lägg en korvskiva i ena änden och fördela ut äggröra och kyckling. Lägg på ett salladsblad ovanpå och rulla ihop så fyllningen kommer innerst i rullen. Skär till lite bakplåtspapper eller aluminiumfolie och linda nedtill runt rullarna och fäst med ett snöre.
Idag blev dagens lunch wrapsmed kyckling, currymajonäs, rödkål och spenat. Nu är ju jag och Henrik visserligen redan kära, galna och gifta men om jag inte redan haft honom på kroken så hade jag slängt ihop ett gäng medwraps
Skölj och strimla vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Fördela spenat, fetaostmos, vitkålssallad, gurkstavar, korvoch rödlök i varje tunnbröd
Servera äggröran på rostat bröd tillsammans grillad Roslagsgrill och grillad tomat. Låt äggröran stelna under omrörning på låg värme, tills smeten blivit mjukt krämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.