Påskiga wraps med kyckling, äggröra och korv
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stor kycklingfilé
  • salt, peppar
  • 14 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 krm lökpulver
  • salt, peppar
  • 14 tunnbröd
  • 100 g naturell färskost
  • 8 skivor rökt cognacsmedwurst
  • 4 –8 blad romansallad
  • 1 Äggröra:
  • 1 Tillbehör:Tina kycklingfilén om den är fryst. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingen tills den kommit upp i en innertemperatur på cirka 66 grader. Vänd den några gånger under stekningen och salta och peppra. Lägg av på en skärbräda och låt vila i 10 minuter. Strimla kycklingen på längden med en kniv.Skölj ur stekpannan och ha i ägg, grädde och riven ost. Blanda allt och krydda ett varv. Stek under omrörning på medelvärme tills äggröran börjar stelna till men fortfarande är lite krämig.Lägg ut tunnbröden och bre på ett tjockt lager färskost. Dela tunnbröden mitt itu på längden. Lägg en korvskiva i ena änden och fördela ut äggröra och kyckling. Lägg på ett salladsblad ovanpå och rulla ihop så fyllningen kommer innerst i rullen. Skär till lite bakplåtspapper eller aluminiumfolie och linda nedtill runt rullarna och fäst med ett snöre.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.