Påskig potatisomelett med matjessill, rödlök, pepparrotscreme och dill
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liten rödlök
  • 1 dl vatten
  • 1 msk ättika
  • 2 msk strösocker
  • 1 nypa salt
  • 400 g fast potatis
  • 4 ägg
  • 1 dl mjölk
  • 0,5 dl vispgrädde
  • salt, peppar
  • 1 dl creme fraiche
  • 1,5 msk riven pepparrot på tub
  • 1 burk matjessill
  • 1 knippe färsk dill
  •  
  • Picklad rödlök
  •  
  • Omelett
  •  
  • Topping

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.