Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 8-12 minuter tills kakorna börjar bli bruna i kantera. Blanda havregryn med mandelmjöl, kokosmjöl, stevia strö och vaniljpulver
-Mama Skogly ♥ ca 20 st. Kaksort 1 till Affes kalas bakades igår. ca 20 st3 dl havregryn2 dl mjöl1,5 dl socker1 tsk bikarbonat150 g rumsvarmt smör1 ljus blockchoklad att doppa dem iBlanda ihop alla ingredienser och forma till bollar
19 Oct. 10. 23. Twitter. Facebook. Chokladdoppade Dadlar med Mandelfyllning. 0kommentarer. Dessa godisbitar smakar helt fantastiskt men är ändå väldigt enkla att göra när sötsuget sätter in
Chokladdoppade mumsmums på mördegsbotten. //Malin Chokladdoppade mumsmums på mördegsbotten. 110g äggvita (3-4 st). 400-500 mörk choklad. Lägg över på plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen 180 grader i 10-12 minuter eller tills kakorna fått en fin gyllenbrun färg. 110g äggvita (3-4 st). 400-500 mörk choklad
Smält chokladen och doppa de frysta kokosbollarna så de täcks runtom, lägg vartefter på skärbräda med smör-/bakplåtspapper, ställ sen in kylen att stelna helt
Men med en liten skillnad - jag doppade även chokladbollarna i smält choklad. Hälsosamma "delicatobollar" - 12 stycken. 1-2 krm vaniljpulver. Hälsosamma "delicatobollar" - 12 stycken. 1-2 krm vaniljpulver
Ibland har jag 1 - 2 dl havregryn i, då blir det som chokladbollar. 10-12 st ganska stora. 6-8 dadlar. 1-2 msk kallt kaffe. 1-2 dl havregryn (blir som krämiga chokladbollar). 10-12 st ganska stor. 6-8 dadlar
Smält smöret. Vispa ihop ägg och socker och rör i kokos och smör. Låt smeten svälla i 10 minuter. Klicka ut toppar på en plåt med bakplåtspapper och grädda i 12 minuter
-Mama Skogly ♥ 30 st. Idag har min kollega Mathias fått önska recept so, this one´s for you. Här kommer ytterligare en variant för alla choklad/lakritsälskare varav jag och Mathias är två
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.