) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vit choklad som blir så otroligt gott tillsammans medhallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
Idag blir det smulpaj, något av det enklaste (och kanske godaste) du kan baka i sommar. Om jag någon gång ska bjuda på fika som ska gå snabbt så är smulpaj en favorit
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpajoch inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Blanda blåbären/hallonenmed potatismjöl och socker. Paj med vaniljsås är något av det godaste jag vet i fika-väg, mycket sås ska det vara och gärna bär som är lite mer åt det blötare hållet -då tycker jag den smakar som bäst
Smoothien tillreds i tillbringare med en mixerstav. Häll på glas med fot. Häll i hallonochmangotärningarna i tillbringaren, skala och dela 3 stycken kiwifrukter och lägg i. Tillsätt en banan och häll på soyadryck och tillsätt ett par stora matskedar TofuLine vaniljglass och 1/2 msk honung. 250 gram frysta hallon. 250 gram tärnad mango
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.