Nu ska jag berätta för er om tidernas bästa idé. Nåja, nästan i alla fall. )Förra veckan fick jag idén och när jag hade bestämt mej för de rätta kopparna, det blev gamla filkoppar av glas, satte jag lite bomullsvadd i dem och sådde påskgräs
Ytterligare ett god påskefterrätt åt er som både är gott & kul att servera. Påsk efterrätt. Påsk Efterrätt Vanilj- och blåbärsrulltårta 3 ägg 1 1/2 dl socker 1 färsk vaniljstång 1 1/4 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2-3 dl grädde till garnering & konserverade persikohalvor Gör så här
Vit chokladmousse med saffranPsst - till påskefterrätter rekommenderar vi denna gula chokladmousse på vit choklad med saffran, eller denna goda nougattryffeltårta med körsbärsgelé
Normalt verkar man i receptet för den ryska påskefterrätten pasjka använda russin, mandel och suckat, men istället användes här torkade tranbär och hasselnötter
Denna påskefterrätt är lika rolig att äta som att göra, med ett läckert utseende och fräscha smaker blir de söta äggen till en perfekt avrundning till påskmiddagen
Memma är en finsk påskefterrätt, som görs efter samma principer som när man brygger öl. . Memma är mineral och fiberrikt, samtidigt som det innehåller minimalt med fett
Avslutningsvis blir det en rysk påskefterrätt (visst. Värmde på spisen under omrörning en liter Kefir (rysk filmjölk), tills den började flocka sig (vätskan ser lite grynig ut på skeden)
Normalt verkar man i receptet för den ryska påskefterrätten pasjka använda russin, mandel och suckat, men istället användes här torkade tranbär och hasselnötter
Det här bakade jag till påskefterrätt igår,receptet kommer från bloggen Mumsfillibaba. Jag använde det isländska godiset Bismark, men det smakar typ precis som polkagrisar så jag tror att min kaka smakade på det sätt som det är meningen, oavsett så blev
Italiensk, kladdig chokladkaka med smak av amarettikakor, mandel och kanel. Hur enkel som helst, det enda du egentligen gör är att röra ihop ingredienserna, men det behöver du ju inte berätta för gästerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.