Krydda med salt och citronpeppar. Ta upp laxen ur formen och rör ner dill ochrom i såsen. Kanske jag skulle ta och ha ett fisktema nästa vecka här på bloggen
Garnera med skalade räkor, små rullade laxskivor, röd rom, gurka, citron och dillkvistar. Blanda samman ingredienserna till fyllningen, smaka av med citronsaft, salt och peppar
Toppa medsikromoch vrid några varv med pepparkvarnen. Krydda laxen med örtsalt och citronpeppar. Det här kan jag ju bara meddela er om att det blev gott
romkorn. Garnera med skalade räkor, rullade laxskivor, kaviar, dill och gurka. Blanda samman alla ingredienserna till fyllningen, fördela den på brödskivorna, det ska var tre lager med bröd
Servera med strimlad lax, gräddfil och kaviar samt en dillvippa. Jag kommer som vanligt köra på klassiska nyårstillbör, det vill säga lax, blinier och kaviar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.