Nu håller vi tummarna för att vi får sådana här fina dagar under påskledigheten. Idag tänkte jag tipsa om den här kalla skaldjurspajen, som är en riktig höjdare med tonfisk och kräftstjärtar
Givetvis ska ni få ta del av fler påsktips men vi tar ett i taget. Idag blev det ett litet mini påskbord här hemma, tack Emma som fick mig att laga så mycket gott
En syrlig paj i påskens gula färg, Key lime pie, kan förberedas i god tid. Så var det då dags för efterrättstipsen som vi lovade igår att bjuda er på idag
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Tips på tilltugg. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Kika på bilden ovan om du vill ha garneringstips. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tips på en jättegod och nyttig förrätt som man kan ha på nyår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.