Det senaste året har min kärlek till mjölkprodukter fallit mellan stolarna. Från att dagligen ha ätit fil, grädde, keso och kvarg är jag nu nere på mjölk till gröten och gräddiga såser
Överdrift är en av nutidens laster. Men i det här fallet tror jag inte att jag överdriver. Testa själv. de här pepparkakorna var väl värda det arbete som krävdes
M nöjer sig sällan med att göra bara en dessert när han sätter igång. Till midsommar bjöd han oss på crème brûlée med rabarber men tyckte att det kändes lite snålt så han gjorde även dessa chokladmaränger
Det var flera som efterfrågade recept på filmjölkskakan och självklart ska ni få det. Det är ett jättebra alternativ till sockerkaka och passar särskilt bra för den som av någon anledning vill baka utan ägg
Jag fyller min kropp med dagen-efter-socker. Inte alls för att jag mår dåligt på något sätt. Tvärtom. Men dagen efter man har ätit och druckit gott i trevliga människors sällskap,
Häromdagen när vi efter ännu en väldigt varm och härlig dag slog rot i soffan upptäckte jag till min glädje att de skulle visa repris på ett av Leila bakar
Mina middagsgäster frågade efter recept på min dragonvitvinssås såhär kommer det. )Dragonvitvinssås. 60 g smörRiv 1 1/2 scharlottenlök superfint så att när såsen kokar upp smälter löken liksom bara in
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.