Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock
Hacka lök och stek med. Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag. Smaka av med senap, balsamvinäger, timjan, salt och peppar, men rör inte för mycket
Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta. Servera på dirren med salsa, gärna het. Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg
-Detta inlägg är i samarbete med Fontana Food-. Man kan göra så otroligt många olika saker med den. Gör en halloumistroganoff, halloumicarbonara eller halloumibiffar eller helt enkelt äta den som den är kanske med lite vattenmelon och ett gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.