Skär bort skinnet från laxen. Skär ett snitt i mitten på varje portionsbit så att det bildas en ficka. Lägg fisken i en smord ugnssäker form och fyll fickorna med gorgonzola
Gör Fikon- och Päronsalsan. LCHF-pajbotten (den till vänster på ovanstående bild)2 dl cocosmjöl0,5 msk fiberhusk1 äggula150 g smör1,5 msk vatten1 krm saltVanlig pajbotten (den till höger på ovanstående bild)3 dl vetemjöl125 g smör1,5 msk vatten1 krm saltFyllning (samma till båda, så om du gör båda pajerna så får du dubbla fyllningen)3 dl Västerbottenost3 st ägg2 dl gräddesalt och nymalen vitpepparFikon- och Päronsalsa5 st Fikon i konjak1 st PäronCitronsaft2 msk grovt hackade valnötterRuccolaOlivoljaGör såhär
Päronsalsa. Några goda röror är alltid uppskattat när det är dags att grilla. Här är en snabb variant på salsa med tomat, en salsa med inlagda päron och så en klassisk hummus
Päronsalsa. Några goda röror är alltid uppskattat när det är dags att grilla. Här är en snabb variant på salsa med tomat, en salsa med inlagda päron och så en klassisk hummus
Servera med päronsalsa och lite yoghurt. Päronsalsa. Ett recept från boken Hela Sveriges husman. Enkelt att göra och var väldigt fräscht och gott med päronen ihop med yoghurten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.