Hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka där ute, fylld med solsken. Denna helgen inleddes med inget mindre än bröllop minsann, men mer om det alldeles strax
Smula jästen i bunken, i med salt och det ljumna vattnet. I med oljan och vetemjöl special. Kör assistenten tills allt är blandat, sen i med vanligt vetemjöl tills degen känns smidig men lite kladdig
Jag vet inte om de är särdeles mer franska än något annat här i livet, men eftersom receptet utgår från en kaka som jag brukar kalla ”den franska päronkakan” kändes det rätt (och onekligen lite exotiskt) att låta prefixet få följa med även i muffinsform
I med äggen, sambal oleken och kryddorna och blanda lite mer. När de är klara så serverar du dem som du vill, men jag brukar lägga dem i pastasåsen jag brukar göra och servera med pasta till, mmm
Dock kan det med rätt ingredienser utgöra ett perfekt alternativ till frukostsmörgåsen. Med ägg, kokosolja och kokosmjölk har du protein och nyttiga fetter
Rör i myntan och smaka av med salt och peppar. I morgon kör vi vidare med fler recept från menyn, det blir de fyllda tomaternas tur att presenteras närmare
Det var mycket bakning och bland annat gjorde man muffins med lemon curd. Originalreceptet finns här och det följde jag i stort sett förutom att jag saknade yoghurt och så bytte lemon curd med päronmarmelad förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.