Vem älskar inte en härlig krämig och len pannacotta. Vem älskar inte dajm. Varför inte slå ihop dessa så får ni en oslagbar efterrätt, som garanterat kommer att gå hem hos gästerna (och er själva
Hej på er. Hoppas ni har det bra. Åh, måste ju dela med mig av detta gottiga receptet på pannacotta som jag severade när syrran och svågern var här förra veckan
Saffranscheesecake. Cheesecake med smak av saffran på pepparkaksbotten♥. Du behöver250 g pepparkakor100 g smält smör5 dl vispgrädde200 g philadelphiaost1 msk florsocker1 g saffranGör såhärSmula sönder pepparkakorna och blanda med smöret
Hallojsan. Nu tänkte jag att ni skulle få ett sånt där superrecept. Ett recept man kan ta fram och där man kan använda slutprodukten till en hel massa olika saker
Tjingeling. Favoritdessert på ingång. Som många av er redan vet är pannacotta en riktigt favvis för mig när det handlar om desserter och i somras när jag var på semester och hälsade på familjen drog jag till med just en sådan när det vankades efterrätt
Har fått förfrågan om jag inte kan dela med mig av mitt päronmousserecept och passar då in att slänga in receptet på rabarbermoussen i samma slängen då de görs på nästan samma vis
Päronmousse. Receptet på päronmoussen hittade jag på bloggen Bli min jäst. Päronmousse. I går var det ingen vanlig dag, för då var det Jacks födelsedag HURRA HURRA HURRA
Fyllningen bestod av päronmousse och after eight- mousee och var jättegod. Päronmousse. Fyll det första lagret med päronmousse och andra lagret med After Eight mousse
Päronmousse. En riktig klassiker bland smakkombinationer är väl mintchoklad och päron, och det har jag plockat upp i dessa cupcakes som vi ska ha till fredagsfikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.