100 g smör. 1100 g vit choklad. 12 ägg. 12 dl socker. 12 tsk vaniljsocker. 12 1/2 dl vetemjöl. 1ev. skal från en limeBlanda ägg, vaniljsocker och socker
Så här gör du. 40 minuter. Smält smöret och låt det svalna en stund. Sätt ugnen på 185 grader. Blanda samtliga ingredienser i en skål och rör om med en visp
Blir man lycklig av choklad. Nu kan jag inte svara för vad ni andra blir glada av, men jag blir fullkomligt salig av denna underbara gudagåva…Vispa ihop en len chokladkräm och släng ned denna i en smäktande kolakaksbotten
Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker. Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan
Smaskens är bara förnamnet. Finns inte mer att tillägga. punkt. Övergrädda inte kakan bara. den ska vara mjuk i mitten och dumlekolan så där seg att den
Här kommer ett riktigt enkelt recept på en supergod cheesecake med After Eight i. Det går perfekt att förbereda after eight cheesecake en eller ett par dagar innan servering om man vill, slå bara lite plast över så att den håller sig fin
Smält smöret i en kastrull och vispa i kakao. Låt svalna. Vispa ihop ägg och socker i en skål. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör- och kakaoblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.