Närmare bestämt en riktigt saftig mjuk päronkaka, som faktiskt passar alldeles ypperligt att bjuda på just till påsk tillsammans med kaffet efter den goda påsmiddagen
Salt & peppar & farinsocker. Under tiden som morötterna kokar, kokar du upp kokosmjölkmed riven ingefära, citroncest och citronsaft i en mindre kastrull
Servera pajen lätt avsvalnad med vaniljglass till. Tillsätt socker, kokos, ägg och ingefära. Fördela de frysta hallonen i pajskalet och bred kokossmet över
I en annan panna bryner du kokosbitarnamedingefära och vitlök en stund så de får lite färg. Häromdagen fick vi en pinfärsk kokosnöt av en granne, så då blev det till att skapa en rätt med passande ingredienser
½ apelson, cest & juice. Extra fullproppad med vitaminer från både apelsin och ingefära. Jag har bara fokuserat på att uppdatera Instagram med recept den senaste tiden, så bloggen har liksom hamnat lite i skymundan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.