Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Vänta medvalnötterna. Jag blandar först ut jästen med vattnet som ska vara ljummet. Denna gång tänkte jag vika in valnötterna istället för att blanda in dem och på så sätt hoppades jag att färgen på inanmätet skulle vara mer som förväntat
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päronoch gorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Sås med smak av citron, honung, senap ochpäron. Pressa citronen och skala och riv päronet fint. Gnid in laxen med olja, salta och krydda laxen med seafood fish krydda
Dela och kärna ur päronen. Blanda lätt crème fraiche med majonnäs i en skål och rör i lite vatten. Lägg på delade plommontomater, lax i bitar och skalade, klyftade ägg
Gratinerad chèvre medvalnötterochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
När pizzan är klar ringlar du över honungenochvalnötternaoch dekorerar med basilika. Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré
Salt&peppar. Blanda under tiden ricotta med finhackade valnötter, honung, salt och peppar. Strössla över krossade valnötteroch ringla över ytterligare honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.