rivet skal av ½ citron. 8 små, fasta päron. 1 dl konjaktill lagen. 2 msk konjaktillsmaksättning. 2 dl Arla® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 små, fasta päron 1 dl vatten 1 dl konjaktill lagen 2 msk konjaktillsmaksättning 3 dl strösocker 1 kanelstång rivet skal av ½ citron 2 dl Arla® vispgrädde 1 dl rostade, hackade valnötter
Har niinte testat kombinationeningefärsinkoktapäronmedpolkagrisgrädde så är det dags. Det traditionella sättet att koka iningefärspäron på är att låta dom ligga och dra i socker och sedan koka dem länge
Här kommer en paj i världsklass med underbara kombinationer av päron, hallon och en helt gudomlig kardemummasås (som för övrigt funkar klockrent till äppelpaj också)
Jag har ugnsbakat päron förut, men ikvällville jag testa att baka hela päron där skivorna fortfarande hänger ihop för att sedan kunda vridastill en snygg ”swirl” vid hjälp av stjälken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.